ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

“Για εμάς, η φροντίδα αυτών που μας φρόντισαν αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία, ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα”

Ο οίκος φιλοξενίας

Ένας ξεχωριστός οίκος φιλοξενίας στη Γλυφάδα από το 1961. Η μονάδα μας διατηρει 18 σουίτες όπου η κάθε μία φέρει δύο δωμάτια τα οποία χωρίζονται σε τρίκλινα, δίκλινα και μονόκλινα.

Οι χώροι μας με τον καταπράσινο κήπο και την πισίνα στο προαύλιο, η είσοδος, και το lobby με το εστιατόριο προδιαθέτουν σε ένα ευχάριστο μέρος διαμονής.

YΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας αξιολογεί τις ανάγκες του ηλικιωμένου ατόμου και σε συνεργασία με τους οικείους του, τον ιατρό της μονάδας και τον φυσιοθεραπευτή της μονάδας, καταρτίζει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξατομικευμένης παρέμβασης που στοχεύει στην άμεση αποκατάσταση της λειτουργικότητας του ηλικιωμένου με τρόπο που να ταιριάζει στις ανάγκες του .

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η δομή φιλοξενίας Sivilla παρέχει βραχυπρόθεσμη φιλοξενία σε άτομα που είτε έχουν ανάγκη διαμονής μετά απο χειρουργική επέμβαση, σε έκτακτη επιδείνωση της υγείας τους αλλά και για παρηγορητική φροντίδα καθώς έχει κριθεί η υγεία τους κρίσιμη. Βάση της υπηρεσίας αυτής ο ξενώνας μπορεί να φιλοξενήσει άτομα ακόμη και για περιορισμένο χρονικό διάστημα..